Lengte van de pijpleidingen 470 km

Jaarcapaciteit aan gas 3 miljard Nm3

Totale capaciteit pijpleidingen 42 miljoen Nm3 per dag

Beschikbaarheid systeem 99,83% sinds 1991

Onze assets

NGT vervult een belangrijke rol in het transport van aardgas van de Noordzee naar de Nederlandse kust. Na behandeling leveren wij het gas aan het nationale GTS-net.

ONZE ASSETS
MEN09776-2

1. Onze mensen

Onze medewerkers zijn de belangrijkste asset van NGT. Ons team opereert al bijna 50 jaar op veilige wijze het offshore leidingensysteem.

pipelines-masker

2. Onze pijpleidingen

Met bijna 500 kilometer aan offshore infrastructuur en een doorvoercapaciteit voor aardgas van circa 3 miljard Nm3  per jaar is ons netwerk van pijpleidingen in de Noordzee een essentiële asset voor de Nederlandse energievoorziening.

l10

3. Onze platforms

De reis van het aardgas begint offshore. Onze platforms zijn een onmisbaar knooppunt van de Nederlandse offshore gasinfrastructuur.

our-gas-treatment-plant

4. Ons proces

In onze behandelingsinstallatie in Uithuizen behandelen wij het offshore gas zodat het voldoet aan de specificaties van het nationale net en leveren het dan aan het nationale GTS-net.

Sustainable future_shutterstock_2060918282

Een duurzame toekomst

De Noordzee wordt een belangrijk Europees knooppunt voor duurzame energie. NGT is er al 50 jaar; met haar kennis, ervaring en toekomstbestendige assets.

LEES VERDER
jason-blackeye-nyL-rzwP-Mk-unsplash 1

Hoe werken wij veilig?

Ons HSEQ-systeem (gezondheid, veiligheid, milieu en kwaliteit) vormt de kern van onze dagelijkse activiteiten.

LEES VERDER

Kom bij ons werken

Heb je interesse om bij NGT te werken? Open sollicitaties zijn altijd welkom. Stuur je motivatie en CV met je relevante werkervaring naar info@noordgastransport.nl