Contact

Office The Hague

Prinses Beatrixlaan 5
2595 AK ‘s Gravenhage
The Netherlands
Bekijken in Google Maps

Tel. +31 85 208 75 01

Gasbehandelingsstation Uithuizen

Middenweg 2
9981 VG Uithuizen
The Netherlands
Bekijken in Google Maps

Tel. +31 (0)595-447 000

Media

Bent u journalist, neem dan contact op met één van onze woordvoerders.

Tel. +31 85 208 75 01

Persberichten

Recruitment

Meer weten over onze vacatures? Vragen over Noordgastransport B.V. als werkgever?

Neem contact op met onze afdeling Human Resourses.


Tel. +31 85 208 75 01

 

Werk met ons

Werken bij

Open sollicitaties

Noordgastransport B.V. heeft momenteel geen werkaanbiedingen beschikbaar

Werk met ons

Heb je interesse om voor Noordgastransport B.V. te werken?

Open sollicitaties zijn altijd welkom. Stuur een brief met uw motivatie en een samenvatting van uw relevante werkervaring naar:

Noordgastransport B.V.
Attn. Personeelszaken
Prinses Beatrixlaan 5
2595 AK ‘s Gravenhage
The Netherlands

Of stuur een e-mail naar: Personeelszaken

 

Persberichten

Reactie Noordgastransport (NGT) op advies SodM verplaatsing locatie Roodeschool

De omgeving heeft al langer de wens geuit om over te gaan tot relocatie van het overlaadstation. Ron Hagen, directeur NGT: “NGT begrijpt deze zorgen over onze locatie in het dorp. Toen NGT zich in 1974 in Roodeschool vestigde was dit het meest nabije treinstation, in die tijd een logische keuze voor de afvoer van het condensaat per spoor. We begrijpen echter goed dat er vandaag de dag anders wordt gekeken naar onze bedrijfsactiviteiten en dat een overlaadstation nabij een dorpskern als minder wenselijk wordt gezien.Wij zullen dan ook onze gesprekken met alle betrokken partijen voortzetten en zoeken naar mogelijkheden voor verplaatsing van de overslagactiviteiten. Verder zijn er recent een aantal observaties gedaan door SodM die aanpassing behoeven. NGT werkt er aan om deze punten zo snel mogelijk te adresseren.”


###


Over NGT B.V.

NGT B.V. bezit en exploiteert een pijpleidinginfrastructuur op de Noordzee van circa 500 kilometer. Al bijna 50 jaar brengt NGT zo’n 30% van het op de Nederlandse Noordzee geproduceerde aardgas aan land. Na de gasbehandeling in haar fabriek in Uithuizen levert NGT het gas aan het landelijk gastransportnet. Hier komt zogenaamd aardgascondensaat bij vrij, een stof vergelijkbaar met benzine.


NGT wil in de toekomst haar offshore infrastructuur inzetten om grootschalige groene waterstofproductie mogelijk te maken en de energietransitie te versnellen. De bestaande infrastructuur kan worden hergebruikt en getransformeerd naar een geïntegreerde offshore waterstofbackbone. NGT blijft energie aan land brengen. - www.noordgastransport.nl

Contact: Natascha Hemmes, +31 (0)6 82883300

Noordgastransport